Valborg

Skönt med halvdag, dessutom ledig tills på måndag :)

Idag blir det fest hemma hos Empa, ska först ner till hamnen och titta på brasan som dom tänder där varje år. Sen drar vi upp till henne för att festa vidare. Tror vi kommer ha rätt kul faktiskt, tråkigt bara att det inte blir så många av oss..

Vaknade nyss och ska gå och duscha snart, ganska onödigt eftersom man kommer stinka rök sen men men.
Bloggar kanske lite imorn om kvällen om jag orkar :)

Peace out

måndag 28 april

Gick upp klockan halv 7, kom verkligen inte upp kl 6. När jag väl kom upp så började jag få magkatarr igen, som tur var så hade jag en tablett kvar. Kunde inte vara borta från skolan idag eftersom vi hade nationella i Engelska B. Provet gick väl sådär.. gjorde inte mitt bästa, vilket jag säkert kommer få ångra när resultaten kommer. Men men, gjort är ju gjort.

Har precis slutat min trafiklektion, klarade inte fas C, men har en hel del koder kvar så det går nog bra. Ska plugga tills nästa gång så jag kanske kan klara både fas C och fas F på samma lektion.

Ska dra hem snart, orkar egentligen inte sätta mig på tåget och åka hem.. tar så lång tid innan jag är hemma och hemma finns inget att göra eftersom alla är i plugget eller jobbar. Får väl vänta tills alla har slutat eller hitta på nåt. Borde egentligen plugga till alla restprov som jag skaffat mig under tiden då magkatarren var som värst. Får göra det när jag kommer hem.

Men nu ska jag gå ner och prata med en lärare om Didaktus kampen som kommer nu i maj.. Får hoppas att vi vinner. Ska vara med och spela volleyboll i år, är inte speciellt duktig men tycker det är as kul.

Peace out


Fredag 25 april

Sov över hos Empa och på morgonen när alarmet ringde så trodde jag att jag hade försovit mig, så tappade helt lusten för att åka till skolan. Men sen kollade jag på klockan igen och såg att jag faktiskt hade 30 min på mig innan bussen skulle gå. Så jag drog till skolan ändå.
Trött som vanligt i skolan, men klara mig genom dagen i alla fall.

Skulle egentligen haft prov i Kemi men jag fattar nada av det där så jag struntade i det och åkte till gustavsberg istället, för att snacka med Nordea om vart fan mina pengar tagit vägen. Och det visade sig att dem inte ens är på väg in, de som skulle kommit in idag. Så får ringa försäkringskassan på måndag och snacka med dem.

Sen åkte jag direkt in till stan med Linda och Madde, vi shoppade loss som vanligt och jag hade verkligen as ont i fossingarna när jag kom hem. Käkade när jag kom hem, har slappat och sitter här nu och ska egentligen göra mig i ordning inför kvällen. Empa, Linda och jag ska in till stan och förmodligen på nån krog, vet inte om jag pallar egentligen eftersom jag är så sjukt jävla trött.. Men men, har ju redan gjort upp planerna så det är bara att hänga på.

Var på arbets-intervju igår på Gustavsgården, som är Gustavsbergs ålderdomshem. Jag fick sommarjobb som undersköterska! :D Så skönt att få jobba i sommar, tjäna en massa pengar. Sen får jag en hel del erfarenheter som är väldigt bra i framtiden med tanke på vad jag pluggar till. Ska bli så kul! Visst, kanske inte så kul att byta blöja och så.. men vafan, nån måste ju göra de också.

Hoppas att det går bra och att personalen är trevliga och så, gamlingarna vet jag redan att de är trevliga. Och större delen av personalen också i och för sig. Så tror att det kommer gå bra!


Ska gör mig i ordning nu och så.. får blogga imorn om jag orkar.

Peace out

tisdag 22 april

Sov över hos min "syrra" Empa, hon mådde lite dåligt över en grej och ville inte vara ensam, så klart att man ställer upp :). Ganska seg dag i skolan, fick tillbaka fysik-proven bl.a. Och ja, det gick skit kan man väl säga. Men men, gör det bättre nästa gång!

Imorn har vi ett ganska stort prov i biologi B, om matspjälkningen och nervsystemet. Har redan haft det i medicinsk grundkurs men det var ett tag sen och så fick vi lära in oss det så snabbt så i stort sett allt är borta vid det här laget.
Så just nu sitter jag och läser och försöker memorera allt så man kan få någorlunda bra betyg den här gången, vilket skulle bli de första. Man blir ju ändå påmind en hel del när man väl läser om det.

Har även ett stort prov på två kapitel i Kemi på fredag, en fredag att se fram emot med andra ord.. or not.
Kommer gå as dåligt, har knappt pluggat.. eller aa.. jag har inte pluggat. Men lovar mig själv att jag ska skärpa mig nu verkligen, så inte allt bara går åt helvete.

Chefen på det jobb jag sökt ringde idag och vi bokade in en jobb-intervju på torsdag eftermiddag efter skolan. Hoppas verkligen att jag får jobbet, måste tjäna ihop lite cash både innan och under sommarlovet. Så man har nåt att röra sig på. Ska ju göra en hel del i sommar som även kommer kosta en hel del, så det är bara att börja spara.. vilket jag verkligen suger på. Sen får jag ju bra erfarenheter eftersom jag även ska jobba inom vården senare när jag pluggat klart.

Men nu är det desperata hemmafruar på tvn :) Skriver lite mer senare. Om jag hinner och har ork dvs.

Peace out

Måndag 21 april

Sitter i skolan och väntar på att trafik-lektionen ska börja. Kom hit för tidigt egentligen, de är ju ganska onödigt att vänta på nästa tåg när de tidigare står inne. Har vart lite dum idag och köpt cigg, jag vet att jag skulle sluta men de är svårt.. Ska försöka på sommarlovet :) Haha, vet hur de kommer sluta.

Nä, men lär ju inte ha så mycket tid till att festa och så på de här lovet. Ska förmodligen åka utomlands med Jennifer, kanske till Spanien :) Skulle vara så grymt kul att åka utomlands med henne, vi har blivit så sjukt bra vänner på bara ett par månader. Vilket kanske inte är så konstigt med tanke på att vi gått igenom en hel del båda två och är väldigt lika i sättet. Hon är verkligen en underbar vän och jag är glad att jag fått lära känna henne :).


Sen åker jag som vanligt minst 1 vecka till vår sommarstuga på en ö i stockholms skärgård. Vi har haft de där stället sen 1950-talet, egentligen mycket tidigare men det var då stugan byggdes av min gammelfarfar och farfar. Först ägde min gammelfarfar hela ön, men behövde pengar för att betala av sina lån så han sålde några delar av ön till folk utifrån då det började bli populärt med semester öar. Han kunde betala av alla sina skulder och hade mycket över. Så han gav sina 8 barn varsin del på ön, min farfar var enda killen och fick därför välja plats först. Vilket gör att vi fått de bästa stället  :). Så skönt att vara där ute och komma bort från all stress och alla badjävlar som kommer ut till värmdö varje sommar.

Ska även åka ner till Gotland i sommar, vet inte när eller hur länge men Linda har en släkting som hon brukar åka ner till på somrarna som har en stuga där nere. Ska bli sjukt kul det med :) Har aldrig vart där förut, men har hört att de ska vara as fint.

Och sen ska man ju jobba en del också så man får ihop lite pengar. En tjej ska ringa angående jobb idag, får hoppas att jag får det! Min pappa som fixat det faktiskt.

Nu börjar min lektion så ska logga ut.

Peace out


Söndag 20 april

Vaknade runt 11 på förmiddagen av att Nicke, Linus, Pappa och Mamma snackar med varann.. inte så lågt heller. Mitt rum ligger snett mittemot köket där alla va så man hör en hel del, oavsett om dom skulle viska eller inte.
Så vi gick upp, lyssnade på musik och bara tog de lugnt. Sen frågade jag om jag kunde få ha Frisko idag, min hund som egentligen bor hos pappa, eftersom det var längesen jag var ute med honom osv.

Så Linda och jag gick med Frisko till Ösbyträsk, som är en liten insjö där alla alltid brukar bada på sommaren. Blir så varmt i vattnet där, fast jag badar aldrig där längre, tycker vattnet har blivit så äckligt. Men det är skönt att vara där, typ grilla osv.

Frisko va näst intill omöjlig att gå ut med, det är ju löp-tid nu så han ska stanna och lukta hela tiden och drar som fan. Sen när vi kom hem så va alla rätt så trötta.
Så mer än så har jag inte gjort idag.. Linda åkte nyss hem och nu ska jag titta på nån film tror jag. Får se om det händer mer imorn :) Ska i alla fall åka och träna tror jag.. får se om Emy har tid.

Riktigt tråkigt inlägg, jag vet.

Peace out


Fredag kväll

Ikväll blir de chill på nivå 22 med tjejerna. Orkar inte fixa till mig eller nåt sånt, ska ju bara typ ta en öl och snacka lite skit.. Got some catching up to do :)

Va ett tag sen jag och Emy sågs nu, lite trist eftersom vi ändå är så pass bra vänner och har kännt varann as länge. Hon är verkligen en underbar vän och man har alltid roligt med henne.

Linda och jag sågs i måndags sist då jag träffade henne lite snabbt i centrum, vi hann inte snacka så mycket innan båda var tvugna att gå men vi hann skratta en del ändå :). En underbar vän hon med, så glad att jag har mina tjejer. Finare vänner kan man inte ha. Får inte glömma Empa som är hemma och är sjuk :( Synd, för det hade blivit roligare om hon också hängt på.

Snart kommer Linda och sen drar vi in till stan och Nivå 22 :) Have a great friday.

Peace out partypeople ;)

Physics

Sitter i skolan och har nyss haft fysik prov som jag inte har pluggat till, som vanligt. Måste bli bättre på de där, mina betyg kommer gå åt helvete annars.. som dom håller på att göra nu. Vissa saker har jag lätt för så de krävs inte så mycket för att jag ska förstå. Är helt lost när det gäller Kemi, matte och biologi.. kan ju vara för att jag tycker att de är så tråkigt att jag hellre gör nåt annat än att plugga dom ämnena.

2:an på gymnasiet är ju alltid svårast, ändå har jag knappt lagt ner nån tid på att plugga. Inlämningar skriver jag samma dag som de ska vara inlämnat, ibland går de bra och ibland åt helvete. Som med senaste svenska inlämningen som var en övning inför nationella i svenska, skriftliga delen, fick jag MVG- på.. fråga mig inte hur, men bra är de ju i alla fall. Den skrev jag samma dag som den skulle in.

Har inte pluggat till nåt av de fysik prov vi haft, ändå har jag fått G på alla. Så borde kunna få mycket bättre om jag väl pluggade. Får se om jag orkar tills nästa gång.

Nu ska vi på lunch, är inte speciellt hungrig men nåt måste man ju äta :)

Peace out

Torsdag 17 april

Kom nyss hem från skolan, har vart en slapp dag idag.
Satt och skrev på mitt arbete som skulle vara inlämnat senast kl 11.50 idag, 5 minuter innan deadline så kraschar alla datorer och mitt arbete försvann. Great.. fick en ny deadline för arbetet som nu ska vara inlämnat senast imorn. Ska hinna plugga lite till fysik-provet imorn också.

Imorn är de äntligen fredag. Linda kommer hem till mig och sover här, får se vad vi hittar på.. Hur som helst så vet jag inte om jag pallar vara i Gurra. Händer inte så mycket här, om man inte gillar fjortis/knarkfester eller har fest själv.

När jag kom hem så va jag verkligen på piss-dåligt humör, vet inte varför. Blev irriterad för minsta lilla, men de har gått över nu som tur är. Var nog bara trött efter resan hem.

Helt okej dag i skolan, förutom att arbetet försvann. Har väl inte gjort så mycket idag, sista timmen satt jag, Jennifer och Wille i ett grupprum uppe på 5an. Hade biologi B, fast vi satt och läste cosmo istället :).
Sen fick vi för oss att vi skulle sminka Wille, haha stackarn fick lida för att vi hade tråkigt. Men fin vart han ju, typ. Såg lite roligt ut med smink och sen skäggstubb på de.. men de funka ju ändå, haha.

Ska käka lite nu sen ska jag börja plugga. Har en hel del att göra tills imorn.

Peace out

Resultatet

Fick reda på resultatet från min datortomografi. Tidigare i mars gjorde jag en gastroskopi på SöS, eftersom jag nästan jämt har magkatarr.
På själva gastroskopin så såg läkaren som en liten utåtbuktning i min magsäck, jag såg den själv också då jag låg där. Dom visste inte riktigt vad det var för nåt, så dom skickade en remiss till Nacka Sjukhus och jag fick tid för en datortomografi den 1 april, dagen innan min 18-års dag. Jag fick även starkare mediciner mot magkatarren som har hjälpt lite sådär. Dom sa att utåtbuktningen kan vara någon form av cancer, nåt som är medfött eller att det är nåt annat organ som ligger och trycker på magsäcken som orsakar att jag får magkatarr hela tiden.

I alla fall så fick vi tillbaka resultatet idag, INGEN CANCER!! :D :D, är så sjuukt glad över det!! Fan vad hemskt det hade vart annars, med tanke på att allt börjar gå mycket bättre nu för mig, äntligen.
Har gått runt och grubblat på vad det kunde va som jag såg där på skärmen under gastroskopin, den såg precis ut som resten av magsäcken, samma färg osv.. men att de som sagt var en utåtbuktning.
Och som han sa så är det antingen min gallblåsa eller min lever som ligger och trycker på magsäcken. Tydligen så "slåss" mina organ om plats i buken, vilket kan bero på stress...tydligen.

Dom sa att om det inte blir bättre under sommarlovet då allt lugnar ner sig så ska man göra vidare utvärderingar. Får hoppas att det går över, blir ingen kul sommar med magkatarr. Men tror faktiskt att det beror mest på stressen i plugget, hemma osv.

Men men, nu ska jag sova :)

Peace out lovers!


Freedag

Så var det äntligen fredag, studiedag och allt :)
Ikväll blir det fest, inget stort.. men lite kul ska vi väl ha.
Om vi inte pallar så blir det tjejkväll med mina tjejer Linda och Empa.

Gör ett arbete om alkohol och hur det påverkar en både negativt och positivt. Eller aa, arbete och arbete.. Det ska vara som en liten artikel till en tidning typ. Ett vanligt g-moment i omvårdnad.
Vi har verkligen mycket nu i skolan.. som det ser ut just nu så har vi prov varje vecka. Och man ska hinna plugga till allt också. Så fritid har man väl inte precis så det räcker och blir över.

Sitter hemma hos min sötnos Linda. Hon snackar i teleföönen och jag sitter här och skriver på min blogg som jag inte skrivit i på ett tag nu. I'm sorry, but I've been busy ;)

Ska snart dra hem till mig, käka och sen dra hem till Empa. Ska städa lite där och fixa så det ser bra ut. Sen ska man fixa i ordning sig själv. Pallar ingen big make-over men lite ska man väl fixa sig antar jag :)

Bloggar imorn om jag orkar, have a great friday biiatches ;)

Peace out

Fredag 4 April

Fredag 4 april

Började med att jag åkte med Linda till hennes skola och blev färgad och klippt :D blev as nöjd med resultatet!

image10

Efter det så åkte jag och Empa till hennes mamma som jobbar i en väsk-butik i sickla.
När vi kom dit så sa hon: Nu får du välja en sommar väska som present.
Jag blev shockad och glad på samma gång, trodde jag redan hade fått min present eftersom jag fått kryssningen som vi ska på i helgen gratis och ett halsband av Empa.
Blir ju bortskämd av Empa och hennes familj, men vi har ju kännt varandra i snart 9 år och hennes familj är som min familj och min familj som hennes.

Efter att jag valt en väska så skulle vi åka tillbaka för att göra oss i ordning.
Tina kom upp till mig innan vi skulle åka eftersom hon va så pass uttråkad ^^. Så vi flummade en hel del Jag, Empa och Tina.
På bussen flummade vi ännu mer, trodde nästan att vi skulle bli avslängdafrån bussen.
När vi var i Slussen så mötte vi Emy, som trodde att vi skulle mötas i slussen 10 över 8, fast jag skrev 10 i 9 :P.

Vi åkte vidare mot Fridhemsplan där vi skulle förkröka på Nivå 22, billigt ställe men inge kul folk. Vi tog en varsin drink och drog sedan vidare mot Harry B James där vi skulle möta upp resten.

Vi kom fram, tog varsin öl och jäger. Senare kom kusinerna och deras polare och lite senare kom Wille och hans polare.

The rest is history. Nä, men seriöst.. orkar inte skriva om det.


Peace out partypeople ;)

Min 18års-dag

Det började med att hela familjen försov sig och jag vaknade med magkatarr.
Mamma gjorde mannagryns gröt åt mig (Måste käka gröt varje morgon så jag inte får magkatarr eftersom jag egentligen inte ens äter frukost, men gröt är lättast att få i sig och snällast mot magen (: ).
Sen var det bara att skynda sig iväg till skolan. Fick ta en senare buss eftersom jag missade den som jag brukar ta. Stressad som fan inne i slussen när jag skulle på tunnelbanan mot t-centralen. Men hann som tur va med de pendeltåget jag skulle med. Fick springa en del inne i t-centralen för att hinna dock, haha.

Sen när jag kom till skolan så fick jag många Grattis av mina kära klasskamrater (Lovar dig att det är den bästa klassen man kan gå i, alla är vänner med alla. Sjukt rolig klass, därför jag orkar åka så långt som jag gör varje dag också).
Jag och Amy flummade typ hela dagen, kan ha vart för att båda är förkylda och trötta. I och för sig så brukar vi alltid flumma ändå ^^. Meis och Tamadher (skönaste muslimska tjejerna som finns) flummade också en hel del med oss, i alla fall sista timmarna när vi hade fysik i 2 timmar, haha.

Efter skolan så tog jag tåget hem (eller rättare sagt tåget, tunnelbanan och bussen) till familjen och vi åt ungspannkaka, mums, till middag.
Pappa fick också komma och äta den här gången eftersom jag fyllde år.
Har egentligen ingen kontakt med min pappa längre eftersom det enda han gör är att svika genom sitt drickande. Så efter måånga år av svek och tårar så sa jag tillslut: Du kan börja ta kontakt med mig igen när du bestämt dig för att hålla dig nykter och ha en familj istället.
Sen dess pratar jag inte med honom, han kommer förbi ibland och försöker ta kontakten och jag som vanligt kan inte bara ignorera någon som jag egentligen älskar så svarar jag. Men är alltid lika "ointresserad" och kall när jag svarar.
Aja, inge mer sad story nu, fyllde ju 18 för fan! :D.

Senare så mötte jag älskade Linda och hennes Bärta (Robert).
Fick ett jätte häftigt rosa linne av henne, as coola svarta örhängen med rosa döskallar på (äälskar döskallar), ett läppglans och en liten spegel. Så fina och söta grejer, TACK underbaraste Linda!
Hade på mig linnet, örhängena och läppglansen och hade med mig spegeln i väskan.

Fick ett jätte fint halsband med ett hjärt-hänge på av Empa, verkligen jätte fint är de. De hade jag också på mig ^^.
Tack underbaraste Empa!

Fick 1000kr av mormor och morfar, 360 kr (18 20-lappar) av pappa, ett par skraplotter av Erika och en drink på krogen, en skraplott av min moster och hennes man, en jätte fin stor röd ros och ett överfallsalarm av Johan, skulle ha fått cigg av Malin men eftersom jag inte röker så blev de ingen cigg, haha.
More presents are on their way :D

Efter jag mött Linda och Robert så stötte jag på Carro som jag inte sett på evigheter, fick en massa kramar och ännu mer när hon kom på att de va 18 jag fyllde, haha. Vi drog till sushi restaurangen i centrum och käka lite sushi.
Sen drog vi hem till var och en och jag skulle börja göra mig i ordning.
Efter en stund kom Empa och Erika, gjorde mig klar och sen drog vi.
I slussen fick jag köpa cigg åt Empa, hon inne i pressbyrån kollade på mitt leg ett tag, sen skrattade hon till och sa Grattis, haha.

Sen kom Malin och vi drog in till Harry B James. Hade riktigt kul med tjejerna där inne :D, skön stämning, sjukt bra musik, skönt folk. Inte så mycket drag dock, inte så konstigt med tanke på att det var en onsdag.
Inne på krogen så satt även Jeanette och Rosyl, två tjejer som jag gick i samma klass som på mellan- och en bit in på högstadiet. Vi var inte med dom under kvällen, vi sa bara Grattis till varandra (eftersom dom fyllde år den 29:e och 30:e mars) och sen satt vi vid vårt bord och dom vid deras.

Tog bussen från slussen som gick 01.20 och somnade runt 2, halv 3 tiden.
Är för övrigt förkyld och har knappt nån röst kvar. Inte pga utekvällen, det blev bara lite värre ;)

Peace out

HAPPY B-DAY TO ME!

Idag blir man 18 år!!
Ska snart dra ut på krogen med Empa, Erika och Malin, ska bli kuligt ^^
Orkar inte blogga just nu, lägger upp bilder på vad jag har fått senare.  Eller inte :P

Peace out

Datortomografi

Har typ inte sovit nåt i natt, nån som har skickat sms och ringt hela natten och kvällen.
Kan ändå inte stänga av mobilen bara eftersom alla mina vänner vet att den är på 24/7 ifall de är nåt.

Mamma väckte mig vid 7 och sa att de va dax att gå upp, men va för trött så sov 30 min till. Sen va jag tvungen att gå upp och börja göra mig i ordning. Vi skulle åka här ifrån ca kvart över 8.
Mormor kom vid 8 och va jätte stressad så då blev jag också ännu mer stressad. Men vi kom iväg och kom fram i god tid till Nacka Sjukhus, där jag skulle göra en röntgen på buken.
Väl där så blev vi visade till röntgen avdelningen och sedan till datortomografi-väntrummet.
Datortomografi är en slags laserröntgen som också kan kallas för skiktröntgen. Det ser alltså ut som man har skurit av magen vågrätt eller vad man ska säga. Man ser allt  som om de vore uppefrån huvudet fast vid buken.

Först fick jag dricka 1 liter kontrastblandning under 1 timme och sedan var det dax för röntgen, men blev så jävla kissenödig hela tiden av den där blandningen så tror jag gick och kissade 4ggr innan själva röntgen tog plats.
Väl där inne så fick jag strippa av mig alla kläder på överkroppen och fick sedan en "jätte fin" sjukhusskjorta, haha det fulaste jag någonsin haft på mig tror jag!
Sen fick man dra ner byxorna till nedre delen utav låren och lägga sig på "sängen".
Innan jag fortsätter så lägger jag in en bild på hur en datortomografi-röntgen ser ut så ni förstår bättre.

                                   image9

Detta är alltså en datortomografi. Sängen som kvinnan ligger på åker fram och tillbaka genom "hålet", haha låter sjukt kul.. därför jag skrev fram och tillbaka istället för in och ut ^^ Haha.
I alla fall så sprutade de även in kontrast i blodet på mig och som vanligt kunde de inte hitta en bra åder att göra detta i. Jag sa att det alltid fungerar bäst på höger armen men nä, de skulle kolla med vänster armen först (2ggr).
Tillslut kom de fram till att höger armen hade bäst ådrar att göra detta i, haha.
När de sprutade in kontrasten så kunde jag känna när den åkte från armen upp till örat, och det lät ungefär som när man suger upp de sista drickan med ett sugrör i mitt öra. Lite obehagligt var det.
Lite småprat för att dom ville att jag skulle vara så lugn som möjligt och tänka på annat, lugn va jag redan innan.. alla tycker det är konstigt att jag alltid kan vara så lugn. Men det är förmodligen för att jag själv kommer jobba med sådant i framtiden och så fort jag ska på en undersökning så tar jag mig alltid tid till att läsa om den så jag är välinformerad. När dom frågade vad jag vill bli efter gymnasiet så sa jag sjuksköterska och dom båda sken upp som en sol.. haha. Jämt när jag är på sjukhus och dom frågar mig sånt och jag svarar det så skiner alla upp :D haha.
Sen sa dom att jag kunde gå in på uppror.se och skriva under listan så dom får igenom att dom ska ha högre löner. Vilket dom verkligen förtjänar. Dom har pissdålig lön för allt jobb dom gör.

Sedan fick jag lägga händerna ovanför huvudet och blunda (för lasern).
Efter det att mitt huvud åkt genom så stannade den där och sedan åkte fram och tillbaka över buken, medan jag fick hålla andan.
Efter första gången så stannade den på "andra sidan" och sköterskan kopplade då på kontrasten. Det blev väldigt varmt i ljumskarna och vid halsen, som hon sa att de skulle bli. Det är ådrornas reaktion på kontrasten som kopplades på.
Sedan skulle den fram och tillbaka 1 gång till och då skulle jag hålla andan i ca 40 sekunder, haha jag är väldigt dålig på att hålla andan. Men jag klarade det precis. Vete fan om de va 40 sekunder, kändes som mindre.. vilket betyder att jag är extremt dålig på att hålla andan :P Haha.
Efter det så var det klart och sa hej då till röntgensköterskorna som sa Grattis i förskott ^^.
Jag frågade om jag fick se på bilderna och de va verkligen häftigt att se sina egna organ. Älskar anatomi :D

Sen åkte Mormor, mamma och jag till thai-restaurangen i Mölnvik och beställde mat.
Mumsigt :).
Sitter här nu, mätt och trött. Ska lägga mig och vila ett par timmar nu innan Emy kommer. Så man inte är trött och tråkig ^^.

Peace out


RSS 2.0