Skärgården

Inte långt kvar nu innan jag och mitt crew drar ut till Storholmen, mitt landställe eller vad man ska kalla det ^^. Går i och för sig att vara där året runt om man har en båt som kan krossa isen på sjön.

Det är så underbart vackert där ute, finns ingen finare plats än där. Åker dit varje sommar, de två senaste åren med tjejerna bara. Kommer bli borta en vecka så blir inge bloggskrivande på ett tag, har i och för sig vart dålig på det där med att skriva blogg på sista tiden.
Mår inte speciellt bra, händer en massa som fastnar i mina tankar och gör att jag verkligen mår piss. Men förmodligen är det bara en period så det går väl över snart antar jag..., hoppas jag.

Ska bli så sjukt skönt att åka ut och bara få koppla av, bort från all stress, bort från alla jobbiga tankar. Fast tankarna försvinner ju inte direkt, dom stannar kvar där inne och vägrar lämna min hjärna. Det nöter verkligen på mig, alla dessa minnen som jag bara vill sudda ut men som vägrar försvinna. Så hela tiden försöker jag hitta på nåt så jag inte sitter hemma och tänker sönder hjärnan min.

Ska förmodligen ut till Sandhamn också någon dag, ligger inte alls långt från Storholmen :). Finns inge bättre än skärgården, skärgården utan alla badjävlar dvs ;).

Lägger in några bilder från när vi va där ute förra året:

Utsikten från berget.

Utsikten från berget, solnedgång.

Nere vid bryggan på insidan.


Och några från i år då vi åkte ut över en helg:

Insidan. Isn't this to die for?


Va så sjukt fin så var tvungen att ladda upp en till från den kvällen :).


Nere vid Ingridsvik, på natten.

Insidan.



Ses om en vecka!
Peace out

Tävling



Jag är med och tävlar hos Åsa.S i bloggen Glansig yta.

En goodiebag fylld med allt möjligt smått och gott är det du kan vinna.
Innehållet är precis som bloggen- En salig blandning av allt möjligt.

Var med du också, klicka här!

Amorella-kryssningen

Några bilder från vår kryssning :). Kom in en man i vår hytt runt 7 på morronen, skrämde skiten ur mig. Vi gick och prata med dom i informationen och fick gratis kryssning för 3 i b-hytt :) så blir till att åka snart igen!


På väg från Slussen, stockholm.


Empa på middagsbuffén.


Linda på middagsbuffén, haha minst av alla men med störst magsäck, eller va säger du Linda? :D


Linda blandar ut sin "saft".


Första rundan på Taxfree:n.


Linda and Carro herself.


Linda, Carro herself and Empa.


Hahaha, "Hey bby, I'm having a party in my panties, care to join me?" ;P


Empa och jag fick för oss att leka "Titanic" fast Amorella version, haha. Fan va de blåste!


Så va vi tillbaka i Stockholm..

Orkar inte ladda upp fler bilder, får nöja er med dem.

-Peace out-

In Flames <3

Juste, va och såg In Flamesgrönan 29Maj. Fi fan va underbart det var! Bästa konserten på läänge! Fick mig bara att älska dom ännu mer!


wonderful
Bilden är från aftonbladet.se

Hur många har fått 5plus? Så underbart bra dom är..!
Anders Fridén's (sångaren) ena dotter var så jävla ball, hon älskar tydligen deras musik och metal i allmänhet så hon stod och headbanga :D haha.

Läs mer här

Tycker verkligen synd om er som missade de.

Peace out

Down with the flue

Har kommit underfund med att jag har influensa. Vilket verkligen suger, eftersom jag har en del kvar i skolan. Imorn ska jag göra klart en labb med Wilhelm men kan inte ta mig till skolan med världens jävla influensa, speciellt inte kommunalt. Skulle dö på vägen..
Att fråga Kjell (min pappa) är inget alternativ, vill inte ha kontakt med honom. Dessutom är han förmodligen inte i form för att kunna köra mig fram och tillbaka till Jakobsberg. Sen är han inte direkt känd för sitt tålamod så han blir rastlös väldigt snabbt.

Vet inte vad jag ska göra eftersom jag inte kan plugga heller, men ska verkligen försöka för jag får inte misslyckas nu. Lite influensa ska vl inte kunna hindra mig. Ska till sjh imorn och se vad dom kan göra, förmodligen får jag penicillin mot ögoninflammationen om det nu är det jag har.

Anledningen till varför jag skriver min blogg nu trots att jag är så pass sjuk är för att jag sitter och laddar ner filmer och serier som jag kan titta på nu medan jag är sjuk. Allt blir så långtråkigt när man är sjuk, och på sistone har jag vart sjuk väldigt ofta, inget jag hittar på. Vet inte vad som försig går i min kropp just nu..vet bara att mitt immunförsvar måste ligga på noll just nu med tanke på hur ofta jag vart sjuk nu på sistone.

Och pga alla mediciner jag måste ta nu för att kunna må lite bättre gör att jag får min underbara magkatarr. Äter knappt någonting, på fyra dagar har jag gått ner ca 3-4kg. Men sånt man går upp lika snabbt igen när man blir frisk och kan börja äta ordentligt igen. Men försök äta när man har magkatarr, det är i stort sett omöjligt. Men har tagit medicin mot de så de är mycket bättre nu och jag har lyckats fått i mig lite mat. Önskar att skiten bara kunde gå över nångång.

Håller på att sluta röka nu också och pga att jag är såhär sjuk så är cigaretter inte ett alternativ, varken för magkatarren eller astman. Får se om jag lyckas med att sluta nu. Kommer förmodligen skita sig sen när jag ska på kryssning osv. Men tänker inte röka när jag jobbar, kan inte riskera att får magkatarr. Men men, de ska nog gå bra :).

Peace out

Burning In Flames


image42


Thought I was unbreakable but this is killing me


RSS 2.0