In Flames


Idag spelar In Flames på grönan och självklart ska man dit!
Skiter i att jag är genomförkyld och har feber, jag SKA dit :D. Sen skulle jag på banditfesten på medusa efter men får se om jag verkligen orkar, kommer ju vara helt slut sen ^^.

image41

Peace out

The coldness struck me

Trodde seriöst att förkylningen skulle gå över, men inte.. blev tusen ggr värre istället. Så jävla typiskt mig att bli förkyld nu innan sommarn precis. Varje år är det samma sak.. och nej, det är inte allergi för jag vet att jag inte är allergisk mot pollen osv. Men men, bara bita ihop och gå till skolan ändå. Idag var dock ett undantag, för vem vill gå till plugget med 39 graders feber? inte jag i alla fall.

Aja, blir plugget imorn och kämpa röven av mig. Ska ha muntliga i engelska b nationella och sen min oral presentation som är obligatoriskt i engelska b. Är nervös som in i helvete, men det måste gå bra nu så jag får bra betyg.

Ska titta på NCIS nu och dricka varm choklad, laktosfri :D haha.

Peace out


Last night

Var ute med Emy och Empa igår på stureplan på ett café som har nattöppet. Har inte sett så många backslicks på samma ställe förut, jag märkte verkligen att jag inte hörde hemma där. Vi satt och snacka skit ett tag, satt inte där så länge. Så vi åkte hem med 00.35 bussen från slussen. Emy skulle till sin kille och jag och Empa åkte hem till Empa och sov där.

image40
(chokladbollen var riktigt äcklig, gick verkligen inte att äta)


Innan vi åkte in så tränade jag lite med Grodanpull, hon har nyss skaffat gymkort på world class så vi drog dit på kvällen. Det var verkligen dött där, i princip ingen förutom oss där. Jo, två gubbar som följde efter oss. I duschen hade vi vattenkrig :P haha så typiskt oss att flumma loss vart vi än är ^^. Vi va helt själva i omklädningsrummet så vi flumma och skratta hela tiden.

Linda kunde inte följa med in till stan eftersom hon skulle upp så pass tidigt, så jag förstår henne.. skulle själv inte palla om det var jag. Men men, idag kommer hon hit och klipper mig och Empa. Så antar att det blir en del flum idag också :).

Peace out

Chaos

Igår på matte lektionen så var det kaos, alla flumma och ingen plugga det minsta. Wilhelm hoppa ut på taket för att han "tappade" sin kemibok där. Så skulle han komma upp också, vilket blev lite svårare. Men tillslut så fick Viktor upp honom.

image39
Viktor och Wilhelm


Viktor och jag körde en lek där man ska slå på varandras knogar, den ena slår och den andra ska försöka rycka undan handen så den missar. Jag började slå och fick in några slag, sen missade jag och det var hans tur. Killen tar i så jävla hårt, träffar mitt på handen och de gjorde så jävla ont. Men han bad om ursäkt flera ggr, jag vet ju att det inte var meningen att slå så pass hårt men han ville få in en bra träff tydligen ^^. Så nu får jag ha en stödskena för att jag inte kan räta ut mitt långfinger.. haha, the guy has got some muscels :P.

Förhoppningsvis så går det över snart :)

Peace out

Mötet med rektorn

Igår i skolan så fick vi lite håltimme mellan engelskan och fysiken så jag gick ner till rektorn för att prata om jag skulle få börja 3an eller gå om. Det gick jätte bra, jag berättade som det var och varför det har gått så dåligt på sista tiden och han var väldigt försående.
Var nära på att börja gråta flera ggr när jag satt där och berätta om allt, men lyckades hålla tillbaka det som alltid. Så sa han sen att om jag gick godkänt i minst 1 av de ämnen som jag har varningar i så flyttar han upp mig till trean :D så nu är jag jätte glad!
Självklart kan jag fixa det här! :D Ska kämpa så jävla hårt nu så jag inte sumpar den här chansen. 4 fysikprov nästa vecka med andra ord, men vad tror ni? klart att jag klarar det, eller hur? :)

Peace out

Didaktuskampen

Igår var det Didaktuskampen, som gick skit. Vi sög verkligen i år.. men var ändå bra för att inte ha tränat nåt. Äckel En av domarna som räknade poäng vid volleybollen räkna fel så vi "förlora" tydligen, men alla visste att det inte stämde.. vi vet att vi fick in mycket mer poäng än vad dom fick. Men men.. det är ju bara ett spel så.

Under tiden som vi spelade så börja det kräkregna från och till. Det började även blåsa en hel del så det blev riktigt kallt. Min jacka blev genomblöt på direkten eftersom jag hade den över väskan så mina grejer inte skulle bli blöta. När vi väl fick åka hem så var jag genomblöt och iskall.. Tomas i min klass sa att jag var som en isbit, och det håller jag med om. Hade varken känsel i händerna eller i mina tår. Har inte frusit så där mycket på länge, att jag var blöt hjälpte ju inte direkt heller.

Nästan alla i klassen fick antingen skjuts hem eller till brommaplan, men sån tur hade inte jag. Så Tomas och jag tog sällskap in till T-centralen där han hoppade av och jag fortsatte mot slussen och åkte sedan hem. När jag kom hem så frös jag forfarande en hel del så det var bara att klä av sig alla genomblöta kläder och sätta på sig torra, varma kläder och lägga sig under duntäcket.. sen sov jag ett tag. När jag vakna så var klockan runt 7 på kvällen.

Jag satte mig vid datorn och laddade ner alla avsnitt av A Shot At Love With Tila Tequila, vilket är mest roligt bara för att det är fight mellan deltagarna hela tiden och den som jag ville skulle vinna gjorde inte de. Har feber och är förkyld, allt tack vare igår. Men man ska väl inte klaga, jag lever ju i alla fall :).
Har vart hemma och vilat hela dagen idag, får se om de är bättre imorn. Hur som helst så måste jag till skolan imorn oavsett vad eftersom jag har ett möte med rektorn.. kl 09.30 tror jag, måste hitta den där lappen så jag inte kommer försent, skulle vara extremt pinsamt.

Nu ska jag titta på det sista avsnittet och sen duscha och sen sova :).

Peace out

Me and Tjorven, The pussycat

Va hemma hos Linda idag och hade sjukt roligt med hennes pussycat Tjorven.. skönaste katten ^^
Hon skallas, hårt. Man behöver bara böja fram huvet så springer hon fram och skallar en, så jävla skön misse! haha.. hennes smeknamn har blivit "Skallaren" :D.

image37 image38
Strike that pose Pussycat ;). Haha det är bara att inse att vi är katterna i stan :D


Lite senare drog vi hem till Ämpa och fikade.. vart släktträff där nästan, först va hennes syskonbarn Tilde och Wilmer där, Empas syrra Tanja va där med sin dotter Leona, Empas mamma va hemma och lite senare kom Empas brorsa och hans sambo med minsta dottern Nellie :) Haha, alla kom på besök så nu har Linda fått träffa nästan hela Empas släkt, på en dag.

Peace out


Cruise with the Crew

Så var det bokat :). En kryssning med Empa och Grodanpull 17-18/6! Än en gång så åker vi med Amorella, var inte så mycket drag sist men vi lyckades få båten att gunga och det ska vi göra igen :D.

Fick bli kryssning istället för Gotland, hade helst åkt ner till Gotland men finns inget att göra åt saken. Ska bli grymt kul ändå, för den här gången åker vi själva dessutom så vi får väl se hur det blir. I och för sig så är vi aldrig med Empa's mamma och hennes sambo när vi är på kryssning förutom när vi käkat med dem så det kommer nog inte vara nån större skillnad.

Längtar verkligen :)

           image35
                             Grodanpull, Carro herself och Empa

No way

Nu har Linda åkt hem och Empas hår är klart.. vart sjukt mycket bättre än innan! Får lägga upp bilder senare.
Sitter här framför datorn med min öl och skriver på msn till en massa roliga människor. Bl.a. min låtsas bror som jag inte hört av på evigheter så de är lite skoj. Han bor nere i gbg nu förtiden så var ett bra tag sen jag såg honom sist, så nu får han fan ta och åka upp och hälsa på tycker jag ^^.. saknar ju fanskapet :P.

Imorn ska jag, Empa och Linda dra till Siggesta där Lindas mamma ska vara så vi ska hänga lite där och sen får vi se vad vi hittar på. Är ganska segt med bussar dit och hem så om man missar än så får man ju räkna med att vänta minst 1 timme på nästa, speciellt på söndagar.

Vet inte om jag ska lägga mig snart eller dra en repris av igår då jag la mig ca halv 6 på morgonen. Skulle först lägga mig i vardagsrummet eftersom min säng är så jävla liten och Empa hade somnat där, men nää.. då är det nån idiot till granne som skriker och har sig på bakgården, som vanligt. Så jag fick tränga in mig brevid Empa ändå och där trängdes vi, slogs om plats som vi alltid gör ^^.. haha. Egentligen hade jag en större säng från början men som gick sönder så då skulle jag få en ny och det visade sig att den var mycket mindre.. så det suger ganska hårt.

Men men, bloggar mer imorn eller lite senare om jag fortfarande är vaken.. väntar nämligen på ett samtal ^^.

Peace out

Asshole

Sitter hemma hos Empa, kom hit för en stund sen. Har vart inne i stan med Empa och Linda och fika, Empa skulle träffa en kille från nätet som hon snackat med ett tag som hon egentligen skulle träffa förra helgen men han sluta bara höra av sig. Sen kom han med nån dålig ursäkt och sa att de kunde ses idag istället, så hon gav honom en till chans. Och vad fan händer? snubben dök aldrig upp.. jävla svin. Så trött på att vissa tror att de kan hålla på hur som helst och sedan komma undan med det. Borde inte han som ändå är 25år veta bättre än att bara sluta höra av sig och inte dyka upp? Äh, pass på honom.. idiot.

Vi fikade i alla fall och sen drog vi och köpte hårfärg och håller nu på att färga Empas hår, tror de kommer bli skitsnyggt! :). Så tråkigt hur vissa beteér sig, Empa förtjänar verkligen en bra kille som bryr sig om henne och visar att han tycker om henne, inte nån idiot som bara inte dyker upp. Aja, det är han som går miste om nåt bra.

Tränade tidigare idag med Emy och vi tog med Empa eftersom man får ta med en vän en gång. Empa blev intresserad och ska förmodligen börja träna med oss :). Har försökt få me henne flera ggr men hon trodde inte att det skulle vara nå bra gym osv, men se så fel hon hade. World Class i Värmdö måste vara det fräschaste gymmet, allt är så sjukt snyggt inrett och allt är nytt och stort.

Vi tränade ett tag sen mötte vi upp Linda och gjorde oss i ordning för att dra in till stan, som blev en riktig besvikelse för henne tyvärr. Men men, sånt löser sig alltid.
Linda ska klippa oss sen så det ska bli nice. Ska dricka upp min öl nu och snacka lite skit med chicksen.

Peace out

Undersköterska

Mitt jobb i sommar kommer vara som undersköterska på ett ålderdomshem här i Gustavsberg. Ska bli roligt, kanske inte fullt så roligt att byta blöjor osv, men det kommer jag inte få göra så mycket hoppas jag. Det bästa är att jag får sjukt bra meriter som används sen när jag söker jobb senare i livet osv. Att ha jobbat som undersköterska är ändå bra, och lönen där är riktigt bra faktiskt så jag ser verkligen fram emot det :).

Efter gymnasiet har jag planerat att plugga vidare till sjuksköterska och sedan specialistsjuksköterska inom operationer osv. Och så fort man nämner det till en kille så börjar dom direkt börja fantisera om dom där tjejerna med korta sjuksköterske-outfits i porrfilmer osv, haha så typiskt killar. Att vara sjuksköterska är ett jävligt seriöst jobb där man får slita en hel del, så jag tror knappast att man kan bli jämförd med en porrstjärna efter en dag på jobbet :P. Men men, det lär väl inte stoppa dom från sina snuskiga fantasier, haha.

Om man söker på Nurse på google så kommer det fram fler porriga outfits än de riktiga kläderna som sjuksköterskor har, lite roligt ^^.

                                 image30                  image31

 
                                                         Jämför själv :P


Peace out!

Fuck it

Verkar inte som att det blir någon Gotland-resa för oss. Linda's släkting som vi skulle bo hos kunde inte ha gäster där. Och att hyra stuga eller bo på hotell är så svinigt dyrt så vi får se hur det går. Förmodligen så kommer inte någon av oss ha råd att åka ner nu, men då får vi hitta på nåt annat för nåt roligt ska vi i alla fall hitta på nu i sommar när alla är lediga.

Visst, vi ska ju åka ut till Storholmen en vecka men förutom det så vill man ju göra annat som är roligt och med nya och fler människor. Det är ju ganska begränsat ute på holmen då det inte är speciellt många som bor där ute.

Ska jobba från och med v.28 så det blir svårt att planera saker och ting också.
Ska snacka me tjejerna imorn om hur vi ska göra osv. Får se vad vi kommer fram till. Nu ska jag väcka Empa som har somnat i min säng för att jag satt och pluggade vid datorn, rolig fredag.. eller hur?

Stipendium

Fick veta igår natt när jag pratade med mamma över telefon att jag har beviljats Stipendium för ett helt läsår, vilket blir läsår 3 :D.
Trodde verkligen inte att jag skulle få stipendium men se så fel jag hade. Hur mycket jag får får jag inte veta först utdelningscermonin som äger rum den 10:e Juni, och jag får det endast om jag klarar mig över till 3:an vilket jag hoppas att jag gör nu också. Skulle bli så besviken på mig själv om jag inte klarar mig ur situationen jag själv satt mig i. Men men, en dag i taget.
Jag är en av ca 3000st som sökt det här stipendiet, hur många som fått stipendium vet jag inte men det kan inte vara speciellt många, så jag har verkligen haft tur.

Nu ska jag följa med mamma "ner på byn", som hon kallar det när hon ska ner till Centrum, och handla lite stuff.

Cya,
Peace out

Rex <3<3

Sjuk idag igen, så trött på min magkatarr som aldrig går över. Och inte har jag pengar till att hämta ut min medicin, så får helt enkelt stå ut med det. Sov hos Empa, gick upp med henne och åkte sedan hem till mig och sov lite mer. Eller aa, lite och lite, det blev ganska mycket. Väntar på att hon ska sluta nu så jag kan åka hem till henne eller om hon vill vara här, får se.

Gårdagen var bara hemsk. Rex, Empas hund, avlivades.. Kommer inte ihåg sist jag grät så pass mycket.. det var verkligen världens underbaraste hund. Har älskat honom sen första gången jag träffade honom, och det är snart 9 år sedan. Det var speciellt med honom också för att det var Empas brors hund, som dog för över 8 år sen, så dom har haft Rex ända sen dess.


Vila i frid Rex
                               
image29
Emmelie och Rex

Gotland

Vecka 25 ska jag och två av mina absolut bästa vänner, Empa och Grodanpull(Linda), åka ner till Gotland ett tag, vi har inte riktigt bestämt hur länge vi ska va där nere utan köper en enkel biljett ner och åker hem när vi känner för det. Ska bli riktigt roligt faktiskt, har aldrig vart där nere och alla säger att det är så sjukt fint. Ska även bli skönt att få komma bort från Gustavsberg och Värmdö ett tag, få träffa nytt folk och ha roligt.

image26 image27 image28 
Det ser riktigt härligt ut i alla fall :)

Vi ska bo hos Grodanpulls släkting i Vallstena, eller hur det nu stavas ^^. Vet inte hur det ser ut eller så men de lär ju vara fint, och inte så långt från stranden tror jag.

Ska lägga mig och sova nu, bloggar mer imorn.

Peace out

Pain in the..

Var och tränade med Emily igår och det gick bra som vanligt. Fast den här gången så åkte vi till de nya World Class på Värmdö, sjuk stort ställe. Vi körde på lite, testa några nya maskiner och körde vårt vanliga Core Express-pass som vi alltid kör.

När jag kom hem så började jag tappa synen på vänster öga, det var verkligen jätte obehagligt. Inte på hela ögat utan bara på halva och så hade jag i över 1 timme nästan. Direkt när det försvann så kom en hemsk huvudvärk så jag fick gå och lägga mig på direkten. Fick reda på lite senare att det förmodligen var ett migrän anfall.

Ännu idag har jag så pass ont i huvudet så jag inte kunde ta mig till skolan :/ Vilket verkligen inte är bra med tanke på hur mycket jag ligger efter.

Ska lägga mig och vila nu och hoppas på att det blir bättre. Skiter i om jag har grymt ont i huvudet imorn, jag måste till skolan.

Peace out

Our little visit to stockholm-town

Söndag 11:e Maj
Dagen började med att jag blev väckt av Empa och hennes brorsdotter Nellie som vi skulle vara barnvakt till ett tag. Så otroligt söt unge! Vi promenerade hem till mig från Empa och mamma fick hälsa på lilla Nellie i en liten stund innan mamma Mikaela skulle hämta sin dotter :).

  image8 image10
            Jag och sötnosen Nellie              Faster Emmelie och Nellie (som precis ska nysa)

Efter att Nellie hade åkt så gick vi upp till mig och solade på balkongen ett litet tag. Sen skulle vi hem till Empa igen. Egentligen så skulle Empa träffa en kille på ett café men snubben hörde inte av sig så vi sket i honom. Vi gjorde oss i ordning hemma hos Empa innan Empa, Linda och jag skulle dra in till stan för att fika.

            image7
                    Carro herself och Empa

Vi tog 18.30 bussen från centrum och var framme 19.00. Vi gick från slussen till gamla stan, flummade hela vägen, hittade inget fik som vi ville sitta på så vi fortsatte till stan och satte oss på Bellman's Café och fikade. Efter det så gick vi vi tillbaka mot gamla stsan och slussen, gick en annan väg så vi gick runt allt, flummade och hade sjukt roligt.

Vi åkte hem vid 22-tiden från slussen och mötte Annika, en barndomskompis till mig som jag inte sett på säkert över 10år, ändå kändes det som att vi alltid har vart vänner och aldrig ifrån varandra. Så vi satt alla fyra och flummade och hade sjukt roligt på bussen hem också :).
Här är några bilder från vår lilla resa:

             

Enjoy ;)

Peace out

new day

Har vart hemma idag, har min vecka och otroligt ont. Man tycker att man borde vara van vid det här laget men smärtan är fan hemsk. Man kan inte göra någonting, bara ligga och ta det lugnt och ha en värmdedyna på magen (Tack till den som uppfann den underbara värmedynan!).

Har pluggat sen jag vakna med Kemi och Fysik. Gör allt jag kan och förstår sen får jag be om hjälp i skolan med sånt som jag inte kan. Känner ingen som är bra på nåt av de ämnen som jag måste klara om jag vill börja 3an, bara de i min klass men alla bor så långt bort. Värmdö ligger ju "långt åt helvete ute på landet" enligt dem och ändå orkar jag åka ända från "långt åt helvete på landet" till Järfälla varje dag. Men men, får väl åka till dem om jag vill umgås som vanligt ^^. Det är faktiskt bara 1 av mina vänner i klassen som har vart hos mig, Sofie. Hon bryr sig inte om att åka så pass långt, väldigt gullig tjej och en jätte bra vän.

Men som sagt, alla bor för långt bort. För mig gör det inget att åka så "långt" men för dem verkar det vara ett större problem. Well, whatever.. nu ska jag plugga vidare!

Peace out


damn tired

Är så sjukt trött men pallar inte gå och lägga mig, för det enda jag tänker på när jag väl ligger där i sängen är hur det ska gå och hur fan jag ska ta mig ur den här sitsen jag satt mig i. Men på nåt sätt ska det gå, för jag tänker inte gå om.. aldrig. Jag är inte den som bara ger upp, jag har alltid vart den envisa som kämpar fast än det nästan är omöjligt. Man ska ju alltid ge det ett försök i alla fall, sen får det gå hur det vill för då har jag åtminstone gjort mitt bästa.

Pluggade Kemi idag och det gick bra, de första kapitlen är inte så svåra. Det är senare när man kommer till stökiometri, termokemi osv som det blir svårare. Jag har aldrig vart en höjdare på att räkna direkt, men har ändå klarat mig.

Ska försöka sova nu, så jag är lite pigg imorn i alla fall. Ska lyssna på 3:ornas projektredovisningar. Vissa är riktigt dåliga och vissa riktigt bra. Imorn är det om persiska mattor..? låter lite konstigt men får se sen hur det kommer vara.

Peace out


Welcome to hell

Ingen rolig dag idag alls. Allt har bara vart åt helvete rent ut sagt.. Först fick jag reda på att jag hade IG-varningar i 4 olika ämnen och om jag inte får G i alla dom så blir det inge NV3 för mig. Hade lust att bara bryta ihop när min mentor berätta de. Fick verkligen hålla tårarna tillbaka, hur fan ska jag klara detta? Allt de där är pga min magkatarr och min deprission. Har vart otrevlig mot nästan alla idag, orkar verkligen inte bry mig om nåt eller någon längre. Har lust att bara skjuta mig själv. Jag har mindre än en månad på mig att fixa detta och dessa ämnen som jag har IG-varningar i har jag svårt för. Men det är mitt eget fel att det hunnit gå så här pass långt.

Så nu är det bara att skita i all fritid och plugga röven av mig. Vet inte hur jag ska klara detta men på nåt sätt ska det ta mig fan gå. Jag tänker INTE gå om 2an, inte med den blivande Nv2:an. Hell no, jag dör fan nästan hellre. Om det nu blir så att jag måste gå om 2an så tänker jag inte gå om på det gymnasium som jag går nu, utan byter till nåt annat.

Mår så sjukt dåligt över det här för jag gillar verkligen min klass och jag orkar inte ett år till, aldrig i livet. Fattar inte hur jag kunnat låta det gå så här långt, hur? Hatar mig själv just nu för att inte ha pushat på mig själv att plugga även fast jag mått dåligt.

Nu ska jag sova och sen ska jag upp tidigt för att läsa ut min bok som ska va utläst till imorn.

Peace out.. or wtf you want to call it..

Didaktus

Sitter i skolan nu och ska ha trafikkunskap, får se om jag klarar det idag. Jag tror att jag gör det i alla fall, det är ju inte direkt så svårt. 3 faser till och så har jag MVG.

Har träning inför didaktus kampen lite senare. Det finns 3 olika Didaktus gymnasium; Jakobsberg, Liljeholmen och Norrmalm. I höst öppnar de en i Nacka också. Dessa 3 skolor möts i den s.k. Didaktus kampen, där de tävlar i olika grenar mot varandra. Förra året kom vi tvåa och året innan så vann vi. Det här året vinner vi lätt, även fast vi är en klass kort. Det finns ingen Nv3:a, då de som gick i 2:an förra året bara va 5 st och det blev för dyrt att förse den klassen med lärare så de fick börja i Norrmalm istället där det fanns betydligt mer elever i den blivande Nv3:an.

Men men, nu ska jag börja med fas C.. Wish me luck.

Peace out

the weekend

Sitter här med boken Thérès Raquin i knät. Den är så sjukt seg i början.. har inte orkat läst så mycket och jag ska läst klart den till på onsdag. Sen ska jag läsa 70 sidor av en annan bok också som jag inte hunnit läsa klart. Men men, vill man så går allt ^^.

Imorn är de skola igen efter många dagars ledighet, som har varit riktigt skönt. Får se hur det går på trafiklektionen imorn, hoppas att jag klarar fas c och f så det bara är slut provet kvar sen.

Hade grillparty med chicksen idag ^^. Vi fick för oss att vi skulle grilla och så blev det också. Linda tog med sig Cola och lite käk och Empa hade lite hemma. Sen hade vi ju öl kvar från gårdagen också. Så vi grilla och pimpla öl, haha.

Efter det så skulle både Linda och jag hem till var och en så jag fick skjuts av Lindas mamma. Lindas mamma ska åka iväg ner till Gotland på kurs ett tag så då ska jag förmodligen bosätta mig hemma hos min kära Grodanpull :D. Kan vi sitta och garva åt varandra som vanligt, helt sjukt hur flummig jag blir när jag är med Grodanpull.

Kvällen igår gick som sagt inte som planerat men vi hade roligt ändå. Vi skratta en hel del och snacka om allt möjligt, som vi brukar, drack öl och sjöng till alla möjliga olika låtar. Tråkigt bara att de slutade så tidigt, men men.. får ta igen det till nästa gång :).

Nu ska jag läsa så jag hinner klart till på onsdag. Är ganska seg men vet att jag lätt klarar att läsa ut den till på tisdag eller kanske till och med imorn,  så kan jag läsa den andra klart också.

Hur har er långhelg varit då? :)

Peace out

(miss)lyckad kväll?

Sitter hemma hos Emmelie nu och Linda och Emily har precis dragit. Blev inte riktigt som planerat idag heller, Linda skulle ha sovit här med oss men valde att dra hem istället.

Vi skulle ha en vanlig tjej-kväll med dricka och godis och typ sitta och lyssna på bra musik och bara snacka skit, sen fick vi för oss att vi skulle ner till glashuset nere i hamnen och ta en varsin öl. Men Linda glömde legget och vi drog upp till Emmelie igen.

Sen skulle Nicke och Linus komma upp men när vi väl kom fram så hade dom gått hem till var och en och lagt sig och sovit. Nicke va så sjukt trött efter att ha jobbat hela veckan och gått upp tidigt så jag förstår verkligen att han inte pallade komma.

Med andra ord, ingen lyckad kväll direkt.. nu får de fan bli slut på dessa misslyckade kvällar. Igår va det som tur va inte nån misslyckad kväll så de får man väl trösta sig med :P.

Fick i alla fall Nicke att lova att komma och vara pigg nästa gång ^^ så får hoppas att han håller de löftet.

Nu ska jag och Emmelie ut och smoka och ta en varsin öl.

Peace out

thinkin'

Kom nyss hem från Sickla, Empa skulle handla presenter åt sina systerbarn och Linda och jag hängde på. Va på hyffsat bra humör i början, men sen tvärvände de och jag mådde piss. Jag vet ärligt inte varför, blev bara nere helt plötsligt.

Det förstör så mycket, speciellt i skolan där jag verkligen måste lägga all min energi om jag nu ska klara 2an med hyfsat bra betyg. Men det går inte, allt jag tänker på är det som hela tiden sker runt omkring. Jag försöker alltid att verka glad för min omgivnings skull, samt min eftersom jag verkligen inte tycker om när folk tröstar mig. Jag gör som jag alltid har gjort, försöker förtränga allt de dåliga och drar på fejk-smilet.

De flesta tror att jag jämt är glad osv, men det stämmer inte riktigt. Just nu är allt bara skit, fast jag borde va glad egentligen. Jag har fått jobb, snart sommarlov, ska göra så sjukt mycket roligt på sommaren.. tror det kommer bli bättre snart, förhoppningsvis.

Det som jag normalt alltid förtränger med ett leende går inte längre att fötränga. Men får göra mitt bästa, orkar inte gå runt och va nere hela tiden. Men sånt kommer ju i perioder så snart blir det bättre och håller sig nog till det bättre under sommaren. Har inte tänkt på att jag mått speciellt dåligt, det har liksom kommit nu senare när jag haft tid och tänka på saker och ting.

Ska ut till Stavsnäs nu och fira en tjejkompis som fyllde 21 igår. Tror det kommer bli roligt :)

Peace out

The day after

Så va de dagen efter, som vanligt blir jag inte bakis vilket är skönt.

Sitter hemma hos Empa och tittar på film och dricker öl, haha. Blir en slappdag idag, orkar inte göra så mycket annat men måste plugga lite senare till två restprov i fysik.

Kommer inte på nåt att skriva om så bloggar lite senare istället :)

Peace out

RSS 2.0